met persoonlijke bedankjes voor naasten en vrienden

met troostrijke woorden voor nabestaanden

met inspirerende gedichten en kaarten bij ziekte

Over …

annet TROOOST
De missie van TROOOST is om mensen die geconfronteerd worden met kanker of een chronische ziekte, op welke manier dan ook, steun, troost en inspiratie te bieden. Daarnaast wil TROOOST deze steun doorgeven, door de opbrengsten te doneren aan inloophuizen voor mensen met kanker, hun naasten en nabestaanden. Daarom is stichting TROOOST opgericht, met als doel: het leveren van een maatschappelijke bijdrage, onder meer door het doen van schenkingen aan organisaties die zich inspannen voor de ondersteuning van patiënten met kanker, hun naasten en nabestaanden. TROOOST biedt persoonlijke wenskaarten en gedichten voor mensen met kanker, naasten en nabestaanden.  Verschillende geschenkjes voor verschillende fasen en unieke mensen. Kijk rustig rond op de website en mocht je vragen of aanvullingen hebben, dan hoor ik het graag!

Mij
Nadat ik de diagnose kanker kreeg in 2014, kwam ik erachter hoe belangrijk onvoorwaardelijke steun en aandacht van de omgeving is. Niet alleen direct na het onvoorstelbare nieuws, maar juist ook na wat langere tijd toen mijn leven beïnvloed werd door de bijwerkingen van de medicatie. De vele blijken van medeleven gaven mij energie en ik voelde me er minder eenzaam door. Hoe moeilijk soms ook, je moet er zelf doorheen en elke vorm van medeleven maakt dat iets lichter. Vooral persoonlijke woorden en kaarten raakten me en bleven me bij. Het besef, dat je met iets kleins en persoonlijks zo goed kan doen, was het startpunt van TROOOST.
Naast de oprichter van TROOOST ben ik tekstschrijver, communicatie-adviseur en schrijf ik gedichten, ook persoonlijke in opdracht. Heb je een vraag? Stuur een mailtje naar info@trooost.nl

Liefs,
Annet